Saturday, April 11, 2009

ETR 300 - luckyhi.....
.baru habis presentation etr. rasa lega sangat.. usaha kami membuahkan hasil kira nya..
bangga dengan ahli kumpulan aku. mereka memberikan segala tenaga yang menyebabkan kami dapat pujian.. sekaDar salah taIp berkenaan dgn figure jew.. then siap puji layout n kelainan yang ada pada kami. sekalipun selama ini kami bernanah mendengar suara - suara kumpulan lain mengatakan kumpulan kami paling banyak masalah. sekarang sudah menjadi bukti.. siapa yang bermasalah atau tidak..
alih - alih kumpulan itu gak yang bermasalah..
siap tiru presentation group kami lagi.. hahaha
puas hati aku .. JAHAT KAN aku..?
kalau di ikut kan hati .. mahu jew aku ungkit balik..gluppp...hehhe...
lepas habis tadi.. terus we all makan kat KFC. sebab dekat jew.
jalan kaki..
ini untuk meraikan kerja keras kami..
to: CRYSTAL MARINE ENTERPRISE.
- MY SELF (general executive) - erm... aku bangga dengan kerjasama. sekalipun tak sempat nak makan tengahari..hahaha

- FIONA CAMMILE(administrative executive) - kau memang group member yang baik.. (kolok mee kat sebelah KFC sedap tau..) pepaham la... cian norm kena lahar.. hahaha

- NURMAHFUZAH (marketing executive)- personally aku agak risau dengan kadar nervous anda.. namun anda mampu atasi dengan baik sekali dan dapat menjawab persoalan jang di tanyakan oleh juri... (siap dalam bahasa melayu lagi..)

- JACKY(operation executive) - no wonder lecture soil slalu puji awak.. hahah.... meletop sangat the way u presentation..huehue..

- ROZIELLA (financial executive)- paling comel..heheh bertindak selaku financial memang makanan anda.. anda telah buktikan.. tahniah.. !!