Tuesday, October 16, 2012

Happy Belated Birthday Rayme!


        Ok, mungkin post ini sedikit lambat dari tarikh sepatutnya di post. Erm, sebenarnya sampai sekarang aku masih tertanya-tanya kenapa perlu aku simpan entri ini lama – lama. Lupakan lah. 
       Tanggal 28 September merupakan hari yang paling aku tak ingini. Yes! Hari lahir aku. Maka aku semakin tualah jawabnya. (hari jadi kali ke berapa, terpaksa di sembunyikan atas faktor – faktor depress yang SIGNIFICANT – Nampak tak capital letter tuh? ) *demam*
        Haha, kalau tahun lepas hadiah paling sweet aku dapat is nektie dari Miss L. Dia beli kat Germany you! Thanx miss L.
        Untuk tahun ini, aku tak dapat apa- apa dari orang. Wish sahaja. Oh, aku tahu aku akan dapat poskad dari Miss L dan Sheela bila dia jelajah Europe nanti. Wiewieett!
So, since aku tak dapat apa- apa hadiah dari orang lain,dengan muka tak malunya  aku buat la hadiah buat aku sendiri. Tada!
         Aku siap tempah awal- awal Buku Fixi, supaya buku tu sampai masa Hari Jadi aku nanti. – Nampak tak tahap ketaksuban aku dengan hadiah? Tak cukup lagi tuhhh, aku siap settle awal-awal kereta . cakap kat si dealer kereta aku nak kereta tuh keluar pada 28 september – feeling Kimora Lee.
        Akhirnya, segalanya berjaya. Seperti yang dirancangkanaku Berjaya dapat 12 biji Novel dari Fixi buat bacaan dan Preve keluar la. Hehehe yang penting aku pakai duit aku sendiri untuk beli.

      TGIF – Thank-God-Im-Fabulous.

Tada! nampak tak betapa besar bungkusan buku ku ini. Happy Birthday Raymelala! 

Haa. ini lah isi segala isi kandungan dalam bungkusan besar ituuu. weiwieet! -over to the top.

Lupa nak mention, ini T-shirt x-bos aku bagi kat aku. sempena beliau melancong ke Indonesia. haha thanks bos! aku sorang dia bagi tuhhh! 

akhirnya, keluar jugek kereta yang aku impikan. haha jemput naik! 

Aku suka LED niii! cool. rawrrr!Lupa, aku tak dapat cake tahun niiii!