Tuesday, July 28, 2009

pagi yang gelap


morning girls~
haha...
pagi nie sebenarnya kalau di ikutkan dalam plan asal, kira nak download movie. dan gigih kan diri pergi ke pusat pelajar tuk dapatkan perkhidmatan deconnexion @ streamix. pun begitu... pagi ini memang sungguh gelap sekali. apa yang amat mengkecewakan, kedua - dua perkhidmatan wireless yang di taja oleh UiTM ini tidak dapat di guna pakai. ku cuba sedaya upaya untuk senyum.(menyedapkan hati)..
.....
....
........
30 minit aku kerahkan tenaga tuk mememastikan line deconnexion dah streamix dapat di gunakan. namun hasilnya buntu. aku kecewa. perasaan untuk menyumpah seranah pun semakin meningkat. namun aku cekal kan ati.

'sabar remy. banyak lagi line yang dapat di gunakan'
itulah azimat yang aku gunakan. akhirnya, aku mengalah. aku gunakan line staff.
kalau guna line uitm staff, pastinya banyak benda- benda yang sensored di tapis. (juga penyebab aku suka menyumpah seranah) .
huh...
....
.......
....
pagi ini memang gelap.
2 hari dah elektrik kat level aku tidak menjalankan tugas nya dengan baik. maka, hal ini juga menyusahkan aku untuk melalak, tidur. andaapa perasaan anda kalau tak henti2 blackout??
dalam satu jam lebih kurang 10 kali blackout. sapa yang sepatutnya bertanggungjawab?laporan dah di buat beberapa kali. tapi tindakkan susulan yang di lakukan masih tidak menjawab kepada terhenti nya blackout itu. mohon pihak residen staff fikirkan.
kami perlukan elektrik..

pagi ini memang gelap.
sedang aku terfikirkan yurang dan pekara yag perlu aku bayar. nampaknya wang saku yang aku ada tidak mencukupi untuk membayar yuran - yuran yang ada. yuran untuk family day, yuran persatuan, dinner dplanters, baju d'planters,... dan banyak pekara yang sekutu dengan nya. ohhh... apakah kesudahan ini.
permasalahan makin banyak yang timbul, penyelesaian nya tidak ada. tidak adil. mahu tidak mahu kena menyalahkan diri sendiri. untuk apa?
blurr kejap.pagi ini memang gelap......
........
bilakah pagi yang ceah yang aku cari selama ini..???