Wednesday, June 17, 2009

akhir nya


hi..

bersyukur kepada Tuhan Yang Esa.
pasukan UiTM telah memenangi Pertandingan Debat Perpaduan dan Integrasi Nasional. ya. piala pusingan kami julang..
kemenangan itu menjadi lebih manis tatkala Khairulnizam Bakeri (UiTM)telah menjadi pendebat terbaik pada pusingan akhir.
ya. abang bonsai memang layak. dalam menganalisa pembawaan pihak lawan, kredit untuk abang bonsai... sehingga standing ovation. amat menarik..
namun kata mereka itu sekadar pekara biasa saja..
apa yang menjadi matlamat sekarang sudah tercapai.
yakni hendak memiliki piala pusingan pertandingan. ya. kami berjaya lakukan..
kemenangan 3 kali berturut merupakan satu kejayaan yang paling manis buat UiTM.

buat ahli pasukan ;
- kak k a.k.a siti nadzirah
- banyak yang telah di perolehi dari kak k..
ya, im going to miss u forever n ever... kak k baik skali. dan ini merupakan hadiah terbaik untuk kak k kiranya.. sebelum kak k grad. sepanjang pertandingan aku amat senang hati dengan kak k.
samada dalam perbincangan dan sebagai nya. aku kagum .. sekali pun dalam keadaan kak k garang hahaha... ikhlas dari hati.

- abang bonsai.. a.k.a khairulnizam bakeri.
- hurm... bertindak selaku ketua pasukan, abang menjalankan tugas yang amat cermelang. idea tak pernah putus di berikan. sekali pun kadang-kadang pasukan kita slalu tersasar dari medium perbincangan. anugrah pendebat terbaik .. abang deserve it. segala tunjuk ajar yang abang bagi saya akan gunakan sebaik mungkin.. (LO pasukan UM tetap mangsa keadaan)hahaha..
thanx abang bonsai.. terasa terlalu kecil diri ini tatkala bergandingan dengan seorang yang boleh dikatakan sebagai lagenda dalam dunia debat. itu lah khairulnizam bakeri.

-mas a.k.a. mastura.
- mas... mungkin ini merupakan kejayaan yang cukup manis buat kita berdua bersama mereka yang amat disanjungi dalam dunia debat ini. tidak ketinggalan .. mas melakukan tugas dengan cukup baik skali, berdasarkan kapasiti yang ada pada mas. mas baik skali. saya hargai ..
memahami. sebulan di shah alam.. mas saja yang memahami hati ini. mas.. kau sahabat yang baik skali. harap kita dapat berjumpa lagi lain hari..
hehehe..(mas tetap glamer)

- aku sendiri.
hurm... selaku ahli simpanan. tak banyak yang aku dapat bantu. maaf andai tidak dapat memenuhi kehendak ahli pasukan. aku dah bantu sebaik yang mungkin. andai ada yang mengguris hati anda semua maaf di pinta. cuma apa yang pasti .. aku berasa bangga bersama anda dalam pasukan. (terutama dalam kerja maki memaki haha) sebenar nya, sebelum pertandingan ini berlansung, timbul pelbagai persoalan di benak ini. terutama nya ..aku slalu tertanya2.. adakah aku sekadar menjadi bebanan mereka nanti? atau menyusahkan mereka? andai kata kalah nanti, di sebabkan oleh aku ??
itu yang bermain - main di kepala. nasib lah menang.
i love uols~

terima kasih.
disini aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada anda semua kerana banyak membuka mata aku terhadap dunia luar. banyak yang aku tak ketahui selama ini.
1. abang bad - selaku jurulatih yang amat di segani.. aku amat kagum dengan strategi abang bad dalam mengkoordinasikan kami yang baru bertatih dalam dunia debat. saya percaya , andai kita fokus terhadap apa yang abang bad cakapkan.. kita pasti akan berjaya. percaya lah....thanx so much.
2.abang mont
3.abang zarul.
4.kak farah
5.kak diana.
6.kak yasmin.
7. abang panjang
8. ismat.
9.sabree.
10. alia.
11. kak zam.
12. fifa.
13. fifah.
14. teha.
15. nasa.
16. amir.
17. scam.
18. amir.(kakak)
19. poora.
20. kak nancy.
21. abang bonat tak di lupa.
22. teman seperjuangan.. iee n jack.
dan semua yang terlibat.. kejayaan ini untuk kita semua.
(sesiapa yang tak di sebut nama nya tolong inform kan ya.)
.........
...
..
kalau di lihat dari kejayaan..pertandingan debat perpaduan iini hampir meenyamai kejayaan debat intergriti.
kan???
hehhee
nanti upload gambar...
....... im going to miss uols~