Thursday, March 11, 2010

I've got my pride, I will not cry, but it's making me weak

peribadi

1. Hi. Good morning my lovely whore’s. Sebelum entri kali ini di panjangkan, mari kita sama – sama berdoa kepada pasukan Debat UiTM yang di hantar untuk menyertai Pertandingan Debat Intergriti yang berlansung di Universiti Malaysia Sabah. (mas, kak zam, sufee, n alia) . semoga Tuhan memberkati dan melancarkan perjalanan mereka di sepanjang perdebatan di jalan kan. AMIN2. Hari ini hari jumaat. Kelmarin test. Pening kepala di buat nya. Kenapa? Jangan Tanya. Anda sebagai pelajar mahupun bekas pelajar ada jawapan nya. (semua jawapan di terima).haha. petang nanti ada agriculture engineering. Tak baca apa – apa lagi. Sakit kepala kerana test kelmarin masih berbekas. Tapi jangan jadikan itu sebagai satu alasan untuk rayme lala yang malas banyak kerja ini tidak belajar. Mudah .3. Malam tadi, rayme lala makan ice cream, nasi ayam, dan pizza. Paul yang belanja. Sangat sedap. Yang pasti untuk ice cream dan nasi ayam itu bukan sembarangan harga nya. Kenapa? Sangat sedap. Thanx baby. I’m appreciate it so much. Trust me.4. Setelah sekian lama berada di UiTM ini, terasa nak balik rumah pula. Terasa berdosa. Sebab tidak menjenguk ayah dan ibu di rumah. Rindu juga.

Belajar1. Minggu ini, banyak ilmu yang di perolehi. I mean, info yang rayme lala tak pernah dengar. Sedikit fakta untuk di kongsikan bersama.2. Tahukah anda, telur yang digoreng di atas kuali dan di dalam oven menghasilkan molekul yang berbeza? Telur goreng yang di dalam kuali, tidak mendatangkan kesan kepada manusia. Tetapi , telur yang di goreng dalam oven boleh memberkan penyakit kanser dalam badan. Dek kerana perubahan struktur molekul dalam telur itu.3. Nematode. Yang rayme lala maksudkan kali ini adalah, cacing tanah. Sebenarnya cacing tanah memperbaiki struktur tanah. Selain itu, cacing yang mati akan mengeluarkan satiu benda kimia yang akan memberikan nutrient kepada tumbuhan secara terus.
Sebenarnya rayme tak tahu nak tulis apa. Tak ada idea. Ini sahaja yang mampu di kongsikan bersama kalian semua. Terima kasih semua. Sayang kat dia.PITAM**
P/S - ive got my pride. superwomen.