Thursday, November 26, 2009

pahit manis konvensyen debat sri iskandar
hi. lama aku tak mengupdate blog nie. kali ini aku tak tahu apa alasan patut tuk ku jadikan sebagai sandaran.
malas kot.
hehehe
ok la alasan tuh.
erm kali ini seperti yang di janjikan tiba masa nya bercerita tentang apa yang berlalu tatkala menyertai konvensyen tersebut. erm..(tgh berfikir macamana nak mula )
erm.. mula dari yang manis dulu.
haha.. secara keseluruhan nya perjalanan ke perak agak meletihkan juga. pun begitu terubat la keletihan tuh apabila berjumpa dengan kawan - kawan. lepas la rindu sikit. haha mungkin kali ini rezeki melimpah apabila berjalan melihat keindahan dunia perak. sangat menarik hati.. banyak tempat menarik yang kami lawati. terima kasih uitm melaka. antara tempat yang di lawati ialah ;kelle castle ;pulau pangkor ;teluk batik ;n .... byk lg kot. kupa sudey~mati la....uitm johor,melaka,n perak amat seronok kira nya. haha ini lah yang di katakan kon'vacation' debat seri iskandar.haha ..... tamat di situ.(malas sebenar nya)
bahagian pahit pula.
erm..

erm.... banyak kelemahan yang sepatut nya tidak berlaku di sini. terutama dari aspek pengurusan. buat penganjur, banyak perkara yang kena di perbetulkan. terma debat lansung tak ada. tak tahu kenapa. banyak sumber yang panas telah di dapati. tak elok kot di tulis di sini.
tak perlu la.. (bagi menjaga nama institusi )