Friday, November 19, 2010

saya tak suka awak. saya kenal awak.

hey,saya tak suka berebut. jangan tanya. Sama dengan kawan saya. Tak suka juga. Tapi kenapa perlu hadir seorang sahabat yang terlalu sukakan apa yang kita suka? ini berebut. Oh, saya tak suka itu juga. Betul tak suka. Sebab itu saya semakin tak suka awak. Jangan tanya kenapa. Tapi tanya diri awak sendiri, apa yang telah awak lakukan. 


baju putih 
Dimata kawan lain, mungkin awak nampak baik. Betul. Kalau saya berada di posisi orang pun, bagi saya awak nampak sangat mulia. Semulia - mulia manusia.  Tapi tak kira apa orang kata, saya tetap tak suka awak. Awak backstabber. Dalam tak sedar.Ya. Tak sedar.Tapi saya mampu buktikan.  Sekalipun saya kawan awak. Saya kekal dengan propa saya untuk mengaburi mata kawan awak yang lain. 

i hate u!
Namun, jangan risau. Saya akan cuba tuk paksa diri saya untuk suka awak . Sebagai kawan. Jangan risau juga, saya tak dedah kan perkara ini kat kawan - kawan. jangan risau ( ini juga propa) . Saya benci awak. ( ini bukan propa) 

huh! 


Akhir. jauh di sudut hati saya , saya berterima kasih atas kehadiran awak. Saya hargai kehadiran awak. Bukan apa, saya kenal manusia macam awak. Saya belajar menangani manusia macam awak, harap - harap suatu hari nanti, kalau saya jumpa orang macam awak, saya pandai handle. :) Terima kasih sahabat.


Terima kasih.
p/s - murahkan aku skap penyayang ya Tuhan ku. Amin.